Darling Ingredients

Darling Ingredients is wereldspeler in de agro-voedingsindustrie en vermindert voedselverspilling door dierlijke bijproducten en andere natuurlijke materialen in te zamelen en opnieuw te gebruiken. Met zestien merken en ruim 200 vestigingen op vijf continenten is het belangrijk dat merkuitingen consistent worden uitgedragen. Wij hebben dan ook een dashboard ingericht met allerlei handige tools die wereldwijd gebruikt worden.

Samenwerkende tools

Darling is een enthousiaste gebruiker van het projectdashboard. Voor hen bevat het een digitaal huisstijlhandboek, branded templates tool, beeldbank en een brandstore. Ook voor hun eigen applicaties is ruimte, zoals WeTransfer en redirects naar hun Sharepoint-omgeving. Door een SSO (single sign on) koppeling met de Active Directory heeft iedere medewerker met de juiste rechten toegang tot het dashboard.

 

On demand producties

Voor Darling leveren we de tools, maar verzorgen we voor de zestien merken ook on demand alle producties en distributie eenvoudig vanuit de brandstore. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, kantoorartikelen en HSE-materialen.

darling-stationary

Bekijk ook een paar andere cases

Hutten

Nieuwsgierig geworden?

 

Lekkerland

Nieuwsgierig geworden?

 

Omron

Nieuwsgierig geworden?

 

Teijin

Nieuwsgierig geworden?

 

Bekijk wat ons trots maakt

 

Kennismaken?

Is jouw marketing en sales team (over)belast met operationele taken, maar wil je juist meer focus op de inhoud? Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe je de meeste waarde uit je merk en team haalt.

Jaap Bakx

Directie, bedrijfsmanagement en sales

Bel direct
+31 (0)88 11 61 704

Stuur een e-mail
jaap@merkmanagers.nl