Ontdek onze cases

Je haalt meer uit marcom als je de hele organisatie, lokale vestigingen en resellers faciliteert in het uitdragen van jouw merk. Dit bereik je door je processen te verbeteren en te vereenvoudigen. Er zijn allerlei slimme tools beschikbaar die het dagelijkse werk van marcom-afdelingen gemakkelijker, sneller en efficiënter maken. Wij zijn experts in hoe je die tools slim kunt combineren, inrichten en implementeren. Hier vind je een aantal sprekende voorbeelden van ons werk.

Onze favoriete cases

 • Darling

  Darling is een enthousiaste gebruiker van het Yellow Cubes-dashboard. Voor hen bevat het dashboard een digitaal huisstijlhandboek, branded templates tool, beeldbank en een brandstore.

 • Omron

  De on demand portal voor Omron, is een applicatie gericht op het centraal beheren van documenten, het aanvragen van vertalingen en het bestellen van drukwerk.

 • Merkmanagers

  Jouw merk staat centraal en wij helpen je met het versterken, delen, faciliteren en beheren ervan. Dat doen we door jouw marcom-team te ondersteunen met concreet advies, creatieve uitingen en slimme tools.

 • Hutten

  We hebben een workflow ingericht waarin diverse menukaarten rechtstreeks in templates in een Brandportal worden opgemaakt. Kleine check, perfectioneren en drukken. Klaar!

 • Lekkerland

  We combineerden voor Lekkerland een online opmaak-tool met een gestructureerde productdatabase, een overzichtelijke beeldbank (DAM: Digital Asset Management) en online proofing.

 • Teijin Aramid

  Teijin Aramid heeft klanten in 74 landen en is dan ook wereldwijd actief. Wij richtten voor hen een brandstore en beeldbank in met gebruiksvriendelijke toegang in de hele organisatie.

Ontdekken hoe jouw processen
slimmer kunnen?

Door kennis te maken met jou, je merk en je organisatie kunnen we je advies geven over de optimale inzet van tools.

Deze klanten werken met Merkmanagers: