Digitale huisstijlgids

Een huisstijlgids of huisstijlhandboek bevat regels en richtlijnen voor het correct toepassen van je huisstijl. Er zijn bijvoorbeeld richtlijnen voor het gebruik van typografie, logo’s en kleuren. Maar ook tone of voice en het gebruik van beeldmateriaal kunnen er onderdeel van zijn. De gids zorgt ervoor dat je merk altijd consequent in de markt staat.

Dynamisch platform

Dé basis van alle succesvolle marketinguitingen

Een digitaal huisstijlhandboek is een dynamisch platform met up-to-date informatie over jouw merk en verwijzingen naar belangrijke merkelementen. Zo zorg je ervoor dat alleen de meest recente huisstijlregels gehanteerd kunnen worden. Jouw huisstijlhandboek is altijd en overal beschikbaar. Wel zo makkelijk. Niet alleen in je eigen organisatie, maar ook in samenwerking met partners en leveranciers.

Ontdekken wat een digitale huisstijlgids toevoegt aan jouw organisatie?

Met behulp van een demo laten we je zien hoe een digitale huisstijlgids zorgt voor meer uniformiteit en een consistent merkbeleving.

En we hebben nog meer mooie oplossingen!

 • Brandportal

  Maak je huisstijlregels beschikbaar, deel allerlei soorten content en bied templates voor online en offline uitingen aan.

 • Maatwerk

  Vertel ons over jouw marcom-vraagstuk. Bestaat de juiste tool nog niet? Dan ontwikkelen wij een slimme oplossing op maat.

 • Merktemplates

  Creëer eenmalig uitingen volgens je huisstijl en zorg met branded templates voor consistente online en offline communicatie.

 • Online beeldbank

  Sla je bestanden centraal op en beheer, bewerk en deel ze eenvoudig in een Digital Asset Management-systeem.

 • Online proeven nakijken

  Werk samen in teams en geef live feedback. Je kunt snel, gemakkelijk en overal ter wereld een proef inzien, corrigeren en goedkeuren.

 • Projectdashboard

  Start met één muisklik alle tools en applicaties op. Met single sign on beheer je eenvoudig gebruikers en rechten.

Gratis download

5 signalen die aangeven dat jouw organisatie toe is aan een centrale beeldbank. Vul je e-mailadres in en ontvang de pdf meteen!