Samen maakten wedag handmatig werk!eenenorme efficiencyslag:Laura Appeldoorn,
Specialist Marketing en Communicatie
Samen maakten we
een enorme efficiencyslag:
dag handmatig werk!
Laura Appeldoorn,
Specialist Marketing en Communicatie

Hutten staat voor culinair ambacht en uitbundige gastvrijheid. Met smaakvol en aantrekkelijk eten en drinken; duurzaam, gezond en transparant. Met samenwerkers die oprecht van betekenis willen zijn. En met drive om toe te voegen aan de missie en visie van opdrachtgevers. Wij ondersteunen Hutten door processen te verbeteren, creatieve ondersteuning te bieden en wekelijks drukwerk te verzorgen.

Wekelijks wisselende menukaarten

Hutten verzorgt heerlijk eten en drinken in de eigen restaurants, op allerlei (evenement)locaties en in de bedrijfscatering. Een bekend voorbeeld is het Philips Stadion in Eindhoven. Daar verzorgen zij de hospitality en het culinair rondom voetbalwedstrijden, voor vips en in het restaurant. Dat betekent: bijna wekelijks nieuwe menukaarten. Wij hebben een workflow ingericht waarin diverse menukaarten rechtstreeks in templates in een brandportal worden opgemaakt. Dat gebeurt gewoon bij en door Hutten zelf, dus er wordt minder heen en weer gestuurd. Het is nu heel simpel: opmaken, kleine check, perfectioneren en drukken. Klaar!

Deze klanten werken met Merkmanagers:

Gratis download

5 signalen die aangeven dat jouw organisatie toe is aan een centrale beeldbank. Vul je e-mailadres in en ontvang de pdf meteen!

  Kennismaken?

  Is jouw marketing en sales team (over)belast met operationele taken, maar wil je juist meer focus op de inhoud? Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe je de meeste waarde uit je merk en team haalt.

  Marco de Krieger

  Merkmanager

  Bel direct
  +31 (0)88 11 61 705

  Stuur een e-mail
  marco@merkmanagers.nl