Lekkerland

Lekkerland is de specialist voor on-the-go consumptie. Ze begrijpen de consument en leveren een breed en relevant assortiment voor klanten die hun consumenten het gemak van consumptie onderweg willen bieden. Bovendien assisteren ze bij een optimale schap- en winkelinrichting en promotiecampagnes. Ons creatieve team is al jaren het verlengstuk van de marcom-afdeling van Lekkerland. Bovendien maakt het bedrijf gebruik van onze slimme tools.

Actiefolders

Lekkerland brengt 13 keer per jaar een product gebaseerde actiefolder in 4 varianten uit om klanten te informeren over het assortiment. Samen optimaliseerden we het proces en combineerden we een online opmaak-tool met een gestructureerde productdatabase en een overzichtelijke beeldbank (dam: digital asset management). Ons creatieve team verzorgt voor elke folder de opmaak en na akkoord regelen wij het drukwerk en de verzending. Dat alles zorgt bij Lekkerland voor een aanzienlijke tijd– en kostenbesparing.

Slimme tools

De beeldbank en productdatabase van Lekkerland bestaan uit zo’n 16.000 actieve artikelen. Door de koppeling tussen Excel, InDesign-templates, de beeldbank en de productdatabase verloopt het samenstellen van de promotiemiddelen snel en foutvrij. De volledige proofing gebeurt in onze online proofing tool.

Online eventuitnodiging

Voor het 60-jarig jubileum organiseerde Lekkerland een event voor de medewerkers. Om de medewerkers in te schrijven maakten we een online registratieformulier. Naast de aanmelding konden medewerkers diverse voorkeuren aangeven. Dit alles werd opgeslagen in een database. Na export van de database beschikte Lekkerland met een overzichtelijke lijst over alle benodigde informatie. Na afloop van het event hebben we een online omgeving opgezet, waar de medewerkers foto’s konden bekijken en downloaden.

POS-materiaal

Om de verkoop bij klanten te stimuleren stelt Lekkerland per kwartaal nieuw POS-materiaal beschikbaar. Denk aan instore communicatie zoals schapkaarten, posters en tafelkaartjes in diverse formaten.

Dat wordt vervolgens ondersteund door narrowcasting content. Het marcom-team van Lekkerland bedenkt de acties, Graficonnect ondersteunt van ontwerp tot verzending.

Tenders

Deze klanten werken met Merkmanagers:

Gratis download

5 signalen die aangeven dat jouw organisatie toe is aan een centrale beeldbank. Vul je e-mailadres in en ontvang de pdf meteen!

  Kennismaken?

  Is jouw marketing en sales team (over)belast met operationele taken, maar wil je juist meer focus op de inhoud? Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe je de meeste waarde uit je merk en team haalt.

  Jaap Bakx

  Directie, bedrijfsmanagement en sales

  Bel direct
  +31 (0)88 11 61 704

  Stuur een e-mail
  jaap@merkmanagers.nl