Vion

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Wij ondersteunen het bedrijf met onze creatieve studio en productie.

Magazines

Twee keer per jaar brengt Vion Retail een inspirerend magazine uit: VIONSPIRATION; met productinformatie en achtergrondartikelen voor de retailer. Elk magazine verschijnt in drie talen om de gehele markt te bedienen.

Samen met het team van Vion plannen we het project, verzamelen we content en bepalen we de indeling. Ons creatieve team verzorgt vervolgens de vormgeving en opmaak. Om correcties te minimaliseren en de proofing gemakkelijk te maken, werken we samen in een online proofing tool om het magazine in de drie talen af te ronden. Klaar? Dan verzorgen wij het drukwerk en de verspreiding. Bekijk hier de magazines.

T-shirt

Stationary

Posters

Brochures

Deze klanten werken met Merkmanagers:

Gratis download

5 signalen die aangeven dat jouw organisatie toe is aan een centrale beeldbank. Vul je e-mailadres in en ontvang de pdf meteen!

  Kennismaken?

  Is jouw marketing en sales team (over)belast met operationele taken, maar wil je juist meer focus op de inhoud? Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe je de meeste waarde uit je merk en team haalt.

  Brigit Hulsman-Caris

  Directie, communicatie en sales

  Bel direct
  +31 (0)88 11 61 710

  Stuur een e-mail
  brigit@merkmanagers.nl