Merktemplates

Zorg met templates voor consistente online en offline communicatie. Je creëert eenmalig uitingen volgens je huisstijl, zoals advertenties, POS-materiaal of posters, en zet daarna jouw merk makkelijk in de markt. Ook maak je snel lokale en regionale versies van je uitingen. Met merktemplates bespaar je tot 70% aan kosten en 90% in tijd.

Hutten: Philips Stadion en Johan Cruijff ArenA

Hoe merktemplates veel handmatig werk voorkomen

Je vindt Hutten op locaties in het hele land: ze verzorgen heerlijk eten en drinken in eigen restaurants, op allerlei (evenement)locaties en in de bedrijfscatering. Bekende voorbeelden zijn het Philips Stadion in Eindhoven en de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Daar verzorgen zij de hospitality en culinaire zaken rondom voetbalwedstrijden, voor VIPS en in het restaurant. Dat betekent: bijna wekelijks nieuwe menukaarten.

 

Wij hebben onze slimme tools (waaronder merktemplates) ingezet om dit proces zo efficiënt mogelijk te maken. Daardoor komt een enorme hoeveelheid handmatig werk, dat langs vele bureaus ging, te vervallen.

Nieuwsgierig hoe merktemplates jouw lokale marketing en sales stimuleren?

Plan een kennismakingsgesprek! Dan leggen we je aan de hand van een demo uit hoe merktemplates jouw organisatie veel geld en tijd besparen.

En we hebben nog meer mooie oplossingen!

 • Brandportal

  Maak je huisstijlregels beschikbaar, deel allerlei soorten content en bied templates voor online en offline uitingen aan.

 • Maatwerk

  Vertel ons over jouw marcom-vraagstuk. Bestaat de juiste tool nog niet? Dan ontwikkelen wij een slimme oplossing op maat.

 • Merktemplates

  Creëer eenmalig uitingen volgens je huisstijl en zorg met branded templates voor consistente online en offline communicatie.

 • Online beeldbank

  Sla je bestanden centraal op en beheer, bewerk en deel ze eenvoudig in een Digital Asset Management-systeem.

 • Online proeven nakijken

  Werk samen in teams en geef live feedback. Je kunt snel, gemakkelijk en overal ter wereld een proef inzien, corrigeren en goedkeuren.

 • Projectdashboard

  Start met één muisklik alle tools en applicaties op. Met single sign on beheer je eenvoudig gebruikers en rechten.

Gratis download

5 signalen die aangeven dat jouw organisatie toe is aan een centrale beeldbank. Vul je e-mailadres in en ontvang de pdf meteen!