Online beeldbank

Verzamel alle beelden en andere content van je organisatie op één plek. Zo verspilt niemand meer tijd aan zoektochten op allerlei schijven en neemt het aantal aanvragen per mail drastisch af. Er is plaats voor logo’s en foto’s, maar bijvoorbeeld ook video’s en presentaties. Met een Digital Asset Management-systeem sla je deze bestanden niet alleen centraal op, je kunt ze ook eenvoudig beheren, bewerken en delen (binnen en buiten je organisatie).

Teijin Aramid

Online beeldbank voor medewerkers in 74 landen

Teijin Aramid is ’s werelds nummer één aramideproducent met een marktaandeel van bijna 50%. Het bedrijf heeft klanten in 74 landen en is dan ook wereldwijd actief. Teijin Aramid vroeg ons om een online beeldbank en brandstore voor hen in te richten en gebruiksvriendelijk toegankelijk te maken in de hele organisatie.

 

De medewerkers bereiken de beeldbank vanuit hun Sharepoint-omgeving. We hebben een koppeling gemaakt met de Active directory, waardoor met een single sign on en met de juiste rechten gebruik kan worden gemaakt van de tool. In de beeldbank kunnen de medewerkers met behulp van zoekcriteria de juiste beelden vinden, downloaden en gebruiken.

Weten welk verschil merktemplates voor jouw marcom-team kunnen maken?

Plan een kennismakingsgesprek! Dan leggen we je aan de hand van een demo uit hoe merktemplates jouw organisatie veel geld en tijd besparen.

En we hebben nog meer mooie oplossingen!

 • Brandportal

  Maak je huisstijlregels beschikbaar, deel allerlei soorten content en bied templates voor online en offline uitingen aan.

 • Maatwerk

  Vertel ons over jouw marcom-vraagstuk. Bestaat de juiste tool nog niet? Dan ontwikkelen wij een slimme oplossing op maat.

 • Merktemplates

  Creëer eenmalig uitingen volgens je huisstijl en zorg met branded templates voor consistente online en offline communicatie.

 • Online beeldbank

  Sla je bestanden centraal op en beheer, bewerk en deel ze eenvoudig in een Digital Asset Management-systeem.

 • Online proeven nakijken

  Werk samen in teams en geef live feedback. Je kunt snel, gemakkelijk en overal ter wereld een proef inzien, corrigeren en goedkeuren.

 • Projectdashboard

  Start met één muisklik alle tools en applicaties op. Met single sign on beheer je eenvoudig gebruikers en rechten.

Gratis download

5 signalen die aangeven dat jouw organisatie toe is aan een centrale beeldbank. Vul je e-mailadres in en ontvang de pdf meteen!