Online proeven nakijken

Met een online proofing tool kun je snel, gemakkelijk en overal ter wereld een proef inzien, corrigeren en goedkeuren. Ook kun je in teams samenwerken, live feedback geven, acties toewijzen en projecten beheren. Vergeet handgeschreven correcties, post-its en mailtjes. Met online proofing verplaatst je proef niet meer van bureau naar bureau of van mailbox naar mailbox, maar is overzichtelijk op één centrale plek terug te vinden.

Lekkerland

13 actiefolders in 4 varianten per jaar

Lekkerland is de specialist voor on-the-go consumptie. Ze begrijpen de consument en leveren een breed en relevant assortiment voor klanten die hun consumenten het gemak van consumptie onderweg willen bieden. Bovendien assisteren ze bij een optimale schap- en winkelinrichting en promotiecampagnes.

 

Lekkerland brengt 13 keer per jaar een productgebaseerde actiefolder in 4 varianten uit om klanten te informeren over het assortiment. Samen optimaliseerden we het proces en richtten we slimme tools in. De volledige proofing gebeurt bijvoorbeeld in onze online proofing tool, waardoor de organisatie – keer op keer – een enorme hoeveelheid tijd bespaart.

Is online proeven nakijken nuttig in jouw marcom-team?

Plan een kennismakingsgesprek in. Dan laten we een demo zien van onze online proofing tool en ontdek jij welk verschil het kan maken in jouw organisatie.

En we hebben nog meer mooie oplossingen!

 • Brandportal

  Maak je huisstijlregels beschikbaar, deel allerlei soorten content en bied templates voor online en offline uitingen aan.

 • Maatwerk

  Vertel ons over jouw marcom-vraagstuk. Bestaat de juiste tool nog niet? Dan ontwikkelen wij een slimme oplossing op maat.

 • Merktemplates

  Creëer eenmalig uitingen volgens je huisstijl en zorg met branded templates voor consistente online en offline communicatie.

 • Online beeldbank

  Sla je bestanden centraal op en beheer, bewerk en deel ze eenvoudig in een Digital Asset Management-systeem.

 • Online proeven nakijken

  Werk samen in teams en geef live feedback. Je kunt snel, gemakkelijk en overal ter wereld een proef inzien, corrigeren en goedkeuren.

 • Projectdashboard

  Start met één muisklik alle tools en applicaties op. Met single sign on beheer je eenvoudig gebruikers en rechten.

Gratis download

5 signalen die aangeven dat jouw organisatie toe is aan een centrale beeldbank. Vul je e-mailadres in en ontvang de pdf meteen!